Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 19 oktober 2021

Denne telefoniløsning bør din virksomhed overveje

content

Mange kan have tendens til at undervurdere, hvor vigtigt det er, at en virksomhed har en god telefoniløsning. Der er dog masser af gode grunde til at gøre noget ud af erhvervstelefoni, da der er mange fordele at hente ved at finde en god løsning. Dette gælder både i forhold til at skabe en god forbindelse og relation til dine kunder, men det gælder også rent økonomisk, hvor I ved at vælge en hensigtsmæssig løsning kan spare mange penge.

Har I overvejet muligheden for IP-telefoni i browseren?

ip-telefoni er en populær teknologi, som mange firmaer benytter sig af. Der er dog flere former for IP-telefoni, og den ene er på mange punkter langt mere fordelagtig end den anden.

Der skelnes mellem den traditionelle IP-telefon og den nye IP-teknologi. Med begge løsninger ringer du via internettet, men der er en væsentlig forskel. Forskellen ligger i, at med den nye IP-teknologi kan du ringe over din almindelige internetforbindelse, hvilket vil sige, at du slipper for at skulle oprette og betale for et særskilt abonnement.

Det siger næsten sig selv, at du dermed vil spare penge og besvær ved at vælge den nye IP-teknologi frem for den traditionelle.

Vil du vide mere?

Hvis du tænker, at din virksomhed ville have gavn af en bedre telefoniløsning, kan I med fordel overveje at skifte til den nye form for IP-telefoni. På den måde vil I få en løsning med mange økonomiske fordele samt en masse andre fordele, hvilket du kan læse meget mere om. Du kan også tage kontakt, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Både udvikling og vedligeholdelse af dit system vil blive varetaget gratis, så der vil blive sørget for, at det altid virker optimalt. Det vil altså sige, at du blot kan læne dig tilbage og ikke behøver at bekymre dig om noget som helst.