Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 17 november 2021

Sådan fremstår I som virksomhed mest professionelt

content

Det er nok ikke nogen hemmelighed eller revolutionærende, at virksomhedsejer gerne vil have, at deres virksomhed fremstår professionel. Det er egentlig lige meget, om der er tale om en stor IT-koncern eller en mindre cafe på gågaden. Begge virksomheder har det til fælles, at de tjener penge på at sælge en ydelse eller et produkt til en kunde. Der er selvfølgelig forskel på, hvordan en stor IT-koncern og en lille cafe fremstår professionelt både internt men også eksternt, men alligevel er målet det samme, at levere et godt produkt, så kunderne kommer igen. Der er mange forskellige ting, som spiller ind og bidrager til, at din virksomhed fremstår professionelt. Én af tingene, som du måske ikke tænker over, er lysarmatur.

Led lysarmatur vs. Lysarmatur

Ja, lysarmatur er nok ikke det første du tænker på, hvis du skal beskrive, hvilke ting som får din virksomhed til at fremstå professionelt, men valget af lysarmatur spiller en rolle. Har du et stort kontor eller bare et kontor, hvor der skal være en del belysning, så vil det energimæssigt være bedst at vælge led lysarmatur fremfor almindeligt lysarmatur. Ved at vælge led lysarmatur bidrager du som virksomhed også til et grønnere Danmark. Men hvordan kan dit valg af lysarmatur gøre dig mere professionel?

Led armatur og professionel

Hvis vi kører videre i eksemplet med en stor IT-koncern og den lille cafe på gågaden, så vil det fremstå professionelt, hvis den store IT-koncerns mødelokale er godt oplyst med det rigtige led armatur. Det viser, at der er styr på tingene, og skarp belysning i mødelokalet gør det nemmere at se eventuelle præsentationer og selvfølgelig også de andre, som deltager i mødet. Hos den lille cafe skal deres lysarmatur have en varmere tone, hvor man indbyder til hygge og en god kop kaffe. Dermed hænger graden af professionalismen og det rigtige led armatur sammen.