Sammenlign priser på mødebooking
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Mødebooking - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken service ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 27 maj 2021

Mødebooking i Esbjerg

Mødebooking i Esbjerg foregår ved at en mødebooker skaber kontakt til en potentiel kunde som ikke før har været i kontakt med virksomheden. Dette kaldes også kold kanvas, som på normalvis bliver brugt til at udvide kundekredsen. Så sidder du med en virksomhed i Esbjerg som godt kunne trænge til at vækste kunde porteføljen så kan mødebooking være det rette for netop jer.

Her på mødebookingpriser.dk kan du få op til 4 skræddersyede tilbud på mødebooking til din virksomhed. Denne service er 100% gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvilke fordele er der ved ekstern mødebooking?

Sidder du med overvejelserne om at få ekstern mødebooking er her nogle af de fordele, der kan være ved mødebooking i Esbjerg.

Sparring med mødebookeren i Esbjerg

En mødebooker i Esbjerg kan ikke blot bruges til at booke møder for dig, de kan også give dig værdifuld information om kunderne inden et salgsmøde. Ved mødebooking sidder de med de potentielle kunder som de første, de sidder derfor også med en masse information om hvad kunden har af behov og forventninger til både mødet, men også til virksomhedens produkt, disse informationer kan bruges til at optimere sælgerens forberedelse af mødet og sælgerens salgsargumenter.

Sæson udligning med mødebooking

I mange virksomheder kan der være en stor forskel på salget i nogle måneder frem for andre. I disse tilfælde kan mødebooking gå ind og lave en mindre udligning i salget ved at skrue op  for møderne i de måneder hvor virksomheden har en lavere slagvolumen.

Professionel mødebooking i Esbjerg

Det er ikke alle der har hvad det kræver for at ringe kold kanvas og det kan være vigtigt at finde en med den rette træning og erfaring for at opnå gode resultater. Har man ikke folk med de rette kvalifikationer kan det til hver en tid betale sig at få en ekstern mødebooker der har fået professionel træning og har en solid erfaring med arbejdet.

Ressourcer til udvikling

Virksomheder der selv står for mødebooking har for det meste taget ressourcerne fra en anden afdeling, ressourcer der kunne blive brugt på at udvikle virksomheden. Så ønsker din virksomhed at udvikle sig på andre punkter kan det være en god ide at outsource mødebooking og så bruge kræfterne på de punkter virksomheden specialisere sig indenfor.

Hvad koster mødebooking i Esbjerg?

Branchen

Branchen din virksomhed arbejder i har betydning for mødebooking prisen da der eksempelvis er flere udfordringer ved at sælge solceller frem for dameblade. Det afhænger derfor på dette punkt om hvor unikt dit produkt er og hvordan branchen ser ud i forhold til.

Virksomhedens målgruppe

Hvilken målgruppe du vil have at din mødebooking kampagne skal dække har også betydning for prisen, da der er stor forskel på om mødebookeren skal dække en lille lokal by eller hele landet. Det vil kræve mere arbejde at dække et større område.

Længden af kampagnen

Længden af mødebooking kampagnen du ønsker kan have stor betydning for hvor meget du får ud af mødebookingen, da mødebookeren altid starter med en indledende analyse. Har man en meget kort kampagneperiode kan analysen fylde ret meget af denne periode hvorimod hvis man har en lang kampagneperiode hvor analysen så ikke fylder meget i forhold til hele perioden. Man får derfor mere ud af en lang kampagne end ved en kort.

Konkurrence

Som på næsten alle markeder er der konkurrence og det kan derfor betale sig at få tilbud fra mere end én mødebooker for at få den bedste pris og den bedste kampagne. Hos MoedebookingPriser.dk kan du få op til fire tilbud fra vores partnere, dette er gratis og uforpligtende.

Få mest muligt ud af din mødebooking i Esbjerg

Betalingsaftale

Hvordan du vil betale for mødebooking, hænger tæt sammen med hvilke møder du vil modtage. Vælger du eksempelvis at betale no cure no pay vil du få mindre antal møder, men af højere kvalitet, da mødebookeren kun bliver betalt hvis mødet fører til et salg. Du kan også vælge at betale pr. møde, dette vil give dig mange møder, men i en lavere kvalitet. Der er flere måder at betale på, men det er vigtigt at finde en der passer bedst til din virksomhed og dine sælgere.

Virksomhedens værdier

Det er vigtigt at du er skarp på din virksomheds værdier med dette kan du nemlig sætte mødebookeren ind i hvad virksomheden står for og gøre det nemmere for mødebookeren at identificere sig med din virksomhed. Dette kan også hjælpe hvis man føler at man mister kontrollen ved at outsource, da du kan være sikker på at mødebookeren repræsentere din virksomhed netop som du vil have det.

Sparringspartner

Få mere ud af din mødebooker, mødebookeren snakker med dine potentielle kunder hele dagen og får en forståelse for hvad de kunne tænke sig ud af mødet og ud af din virksomheds produkter. Brug din mødebooker som sparringspartner og få snakket om den information, på den måde får sine sælgere også information der kan gøre deres møde forberedelse bedre og deres salgsargumenter skarpere.

Optimer de stille måneder

I de fleste virksomheder er der måneder hvor salget falder enten lidt eller drastisk, gennem mødebooking kan man til en vis grad ændre på dette ved at skrue op for antallet af møder man vil have booket i de sløve måneder.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut