Sammenlign priser på mødebooking
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Mødebooking - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken service ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 25 maj 2021

Mødebooking i Nordjylland

Ved mødebooking i Nordjylland tager din mødebooker kontakt til potentielle kunder, der endnu ikke har haft kontakt med din virksomhed. Dermed bliver der booket et møde mellem den potentielle kunde og din virksomheds sælger og derfor får du udvidet din kundekreds.

Har du en virksomhed der kunne trænge til at få udvidet kundekredsen, kan mødebooking være den rette løsning for dig. På MødebookingPriser.dk tilbyder vi op til fire tilbud fra vores samarbejdspartnere, hvilket er gratis og uforpligtende. Ved at indsamle flere tilbud, kan du vælge den løsning der passer bedst til din virksomhed.

Her på mødebookingpriser.dk kan du få op til 4 skræddersyede tilbud på mødebooking til din virksomhed. Denne service er 100% gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Fordele ved mødebooking i Nordjylland

Din mødebooker kan hjælpe dig

Mødebookeren er den første der har kontakt med den potentielle kunde. Mødebookeren modtager for det meste information om kundens behov, forventningerne til virksomheden og forventningerne til mødet, der bookes. Disse informationer kan bruges til både at optimere de produkter og ydelser i leverer til kunden, men også til at sælgeren kan forberede sig til mødet og vælge de rette salgsargumenter.

Mulighed for at tilpasse salget

For mange virksomheder er der nogle måneder hvor salget falder, sammenlignet med andre måneder og det kan være svært at finde en løsning der vil hæve salget i den periode. Du kan ved hjælp af mødebooking hæve salget i en vis grad, ved at skrue op for antallet af møder i de måneder hvor salget er mindre.

Professionelle mødebookere

Vil man have optimale resultater ud af sin mødebooking, kræver det at man har en mødebooker med professionel træning og erfaring i den branche din virksomhed arbejder i. Har i på nuværende tidspunkt en medarbejder uden træning til at booke jeres møder, vil det i højere grad være anbefalet at få en professionel mødebooker. Mødebookere har træning og erfaring, som ville kunne levere flotte resultater.

Overskud til udvikling i virksomheden

At bruge en uerfaren medarbejder til at booke virksomhedens møder kan resultere i et spild af ressourcer, da de ikke har den rette træning i telefonisk mødebooking. Bruger man derimod professionel mødebooking, vil mødebookerne gør arbejdet, med et mindre forbrug af de tids- og pengemæssige ressourcer. Derfor vil en professionel mødebooker give dig muligheden for at bruge de sparede ressourcer på at udvikle og vækste virksomheden. Fremfor at bruge ressourcerne unødvendigt på en mødebooker der ingen erfaring har.

Pris på mødebooking i Nordjylland

Hvilken branche vil du have mødebooking til?

Branchen din virksomhed arbejder i og ønsker mødebooking til, har en stor indflydelse på prisen. Der er stor forskel på at sælge privatlån til private i forhold til at skulle sælge kopimaskiner til en stor virksomhed. De udfordringer der er i hver branche vil aldrig være de samme, og på nogle markeder vil det være nemmere sammenlignet med andre.

Målgruppe

Målgruppen du ønsker at ramme har en stor effekt på både prisniveauet og konceptet på din mødebooking. Ønsker du kun at mødebookeren kontakter få mennesker i målgruppen og ikke hele målgruppen, vil samarbejdet blive kortere og prisen vil falde. Det vil dog være en dyr løsning, i forhold til antallet af møder du vil få ud af det.

Vil man derimod ramme hele målgruppen, vil dette være et lang mere omfattende stykke arbejde for din mødebooker. Kampagneperioden vil være længere og prisen vil være højere, til gengæld vil du modtage flere møder og på den måde vil det være en god investering. Det samme gælder, hvis man ønsker at ramme et område i stedet for en målgruppe. Her vil man ramme et lille lokalsamfund og det vil være billigere end at ramme et stort område. Dog vil der muligvis ikke komme den samme mængde møder ud af det.

Man skal dog ikke vælge hvilke dele man ønsker at ramme ud fra prisen på mødebooking. Man skal baserer valget ud fra hvad din virksomhed har behov for.

Længden af en mødebooking kampagne

Når man definerer hvordan kampagnen skal være, vil man også bestemme hvor lang tid kampagnen skal køre. Dette er for give det optimale udbytte, i forhold til den mængde penge og ressourcer man ligger i mødebooking. Mødebooking kampagner vil på normalvis starte med en indledende analyse. Hvis man har valg en kort kampagne, vil analysen fylde meget i forhold til den fulde mødebooking kampagne.

Konkurrence på markedet for mødebooking

Som på de fleste markeder i Danmark, er der den naturlige konkurrence mellem virksomheder. Denne konkurrence gør også, at der kan være forskel i de forskellige mødebooking virksomheders priser. Derfor vil det altid være en god idé at få mere end ét tilbud på din ønskede mødebooking kampagne. På Mødebookingpriser tilbyder vi dig op til fire tilbud fra vores partnere. Tilbuddene er gratis og uforpligtende for dig og du vil få skabt et overblik over, hvem der kan give dig den bedste løsning til den bedste pris.

Få mere ud af din mødebooking i Nordjylland

Betaling for mødebooking i Nordjylland

Der er flere måder at betale for mødebooking i Nordjylland og måden man vælger at betale på, vil afspejle sig i hvilke møder man får ud af mødebookingen. Du kan eksempelvis betale no cure no pay hvor man kun betaler for de møder der føre til et salg. At gøre brug af No cure, no pay vil give dig et mindre antal møder, men af en højere kvalitet. Vælger man derimod at betale pr. møde, vil man få et langt større antal møder, dog af en lavere kvalitet. At betale pr. møde kan være en god løsning, hvis man har nogle dygtige og erfarne sælgere i virksomheden.

Din virksomheds værdier

Når man vælger at betale en ekstern virksomhed for mødebooking, kan man i en vis grad føle at man mister kontrollen. Dette kan forhindres ved at sætte mødebookeren ind i din virksomheds værdier og mål. På denne måde giver du mødebookeren mulighed for at identificere sig med din virksomhed. Dette vil gøre at din mødebooker vil være i langt bedre stand, til at kunne repræsentere din virksomhed.

Sparring med din mødebooker

Din mødebooker er den første der har kontakt med nye potentielle kunder, og din mødebooker får mange gange vigtig information omkring, hvad de potentielle kunder ønsker og har behov for. Denne information kan ikke blot anvendes til at tilpasse din virksomheds produkter og services til, men også til at forberede sælgerne på de møder der bliver booket.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut