Sammenlign priser på mødebooking
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Mødebooking - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken service ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 25 maj 2021

Mødebooking i Vestjylland

Mødebooking er den samtale der finder sted med en potentiel kunde inden et salgsmøde. For det meste ringer mødebookere i Vestjylland kold kanvas, hvilket vil sige de ringer op til potentielle kunder som ikke før har haft kontakt med virksomheden. Mødebooking bruges i de fleste tilfælde til at udvide kundekredsen.  

Her på mødebookingpriser.dk kan du få op til 4 skræddersyede tilbud på mødebooking til din virksomhed. Denne service er 100% gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Fordele ved mødebooking i Vestjylland

Plads til udvikling i virksomheden

At ringe ud og booke møder med potentielle kunder som virksomheden ikke før har haft kontakt med, kan være en udfordring og i stor grad være tidskrævende. De ressourcer der bliver brugt på mødebooking er for det meste taget fra andre områder i virksomheden, ressourcer som i stedet kan bruges på at  udvikle og  give vækst i virksomheden.

Kunne du godt tænke dig at din virksomhed brugte mere tid på at udvikle og vækste, i stedet for at sidde på telefonen og booke møder så vil en ekstern mødebooker være den rette løsning.

Professionel mødebooking i Vestjylland

At ringe kanvas kan være meget udfordrende og er ikke for alle. Mødebooking kommer let til nogle, men for størstedelen kræver det træning og undervisning. Føler du ikke at din virksomhed har de rette ressourcer og erfaring for at kunne varetage denne opgave, vil det altid være bedst at få ekstern mødebooking. Mødebookerne har fået professionel træning og har erfaring indenfor flere forskellige brancher.

Sæsonudligning

Ved hjælp af mødebooking kan man i visse omfang lave en sæsonudligning af virksomhedens salg. Har din virksomhed eksempelvis nogle sløve sommermåneder kan man bede mødebookeren om flere møder og på den måde skrue op for salget. Det kan også bruges omvendt, er der for travlt kan man bede om færre møder.

Din mødebooker i Vestjylland er en god sparringspartner

Mødebookeren har en telefonisk samtale med den potentielle kunde inden mødet, dette giver mødebookeren en viden om hvad kunden vil have og forventer både til produktet, men også til mødet. At have denne samtale med kunden, giver mødebookeren værdifuld information vedrørende kunden. Denne information kan bruges af sælgeren til at forberede mødet og hans salgsargumenter. Informationen kan også bruges til at forbedre virksomhedens produkter og ydelser. Det er derfor vigtigt også at spare med sin mødebooker, for netop at få denne information.

Hvad er prisen for mødebooking i Vestjylland?

Der spiller flere faktorer ind når man skal udregne prisen for mødebooking i Vestjylland og det er derfor ikke muligt at give en præcis pris medmindre man kender den konkrete kampagne. Her er nogle faktorer der spiller ind når man udregner prisen på mødebooking i Vestjylland.

Samarbejde med mødebookeren

Længden af mødebooking perioden har en indflydelse på prisen, men også hvor meget din virksomhed får ud af mødebooking, da mødebookeren først laver en indledende analyse. Har man et kort samarbejde med en mødebooker vil analysedelen fylde en stor del i forhold til mødebookingen, fremfor hvis man har et længere samarbejde vil analysen være en mindre del i forhold til hele samarbejdet med mødebookeren i Vestjylland.

Konkurrence blandt mødebookere

Det er altid en god idé at få mere end et tilbud på mødebooking i Vestjylland, da der som i næsten alle brancher er konkurrence mellem virksomheder. Ved at få flere tilbud kan du få et overblik over hvem i Vestjylland der kan give dig den bedste mødebooking løsning til den bedste pris. At indsamle disse tilbud kan tage lidt arbejde, ønsker du ikke at brug tid på at ringe rundt til de forskellige telemarketing bureauer kan vi på MødebookingPriser.dk tilbyde dig op til fire tilbud fra vores partnere, det er gratis og uforpligtende for dig.

Markedet

For en mødebooker er der stor forskel på hvilken branche de arbejder i, der er forskellige udfordringer og kutymer i de forskellige brancher. Der er eksempelvis stor forskel på at booke møder til salg af forbrugslån til forbrugere eller flådestyring systemer til en stor virksomhed. Det kan derfor give en lidt højere pris hvis din virksomhed sælger et produkt med store udfordringer for mødebookeren, da der skal lægges langt mere arbejde i. Har du et meget unikt produkt kan dette også have indflydelse.

Målgruppe

Der er stor forskel på om din virksomhed vil have mødebookeren til at  ramme en lille lokal by i Vestjylland eller i hele Danmark. Målgruppe vil blive større, mere blandet og det vil kræve lidt mere af mødebookeren at nå ud til.

Få mest muligt ud af mødebooking i Vestjylland

Mødebooking kan bruges til mere end blot at få møder med potentielle kunder, herunder ser du nogle tips til hvordan din virksomhed kan få mest muligt ud af et samarbejde med en mødebooker.

Virksomhedens kernekompetencer

Mødebookeren kender ikke nødvendigvis din virksomhed inden samarbejdet starter og det kan derfor være en rigtig god ide at sætte mødebookeren ind i det inden opstart af kampagnen. På den måde kan mødebookeren identificere sig med din virksomhed og nemmere finde ud af hvilken information der kan hjælpe sælgerne og hvordan man nemmere kan argumentere for at de potentielle kunder skal have et møde.

Betalingsaftale

Hvordan du vælger at betale for mødebooking i Vestjylland har en stor indflydelse på hvilken former for møder du får ud af mødebooking. Vælger du eksempelvis at betale pr. møde risikere du at få mange møder, men med en lav konvertering. Betaler du derimod no cure no pay betaler du kun for de møder som giver dig et salg og derfor er mødebookeren opsat på at få sendt sælgerne til gode møder, dette vil dog give et langt mindre antal møder, men af en højere kvalitet. Det er derfor vigtigt at du finder ud af hvad der er bedst for virksomheden og hvad der bedst passer sammen med sælgerne. Dette er blot et lille udtag af formerne for betaling af mødebooking.

Brug din mødebooker som sparringspartner

Din mødebooker i Vestjylland er i kontakt med dine potentielle kunder hele dagen og er den første der kommer i kontakt med dem inden et salgsmøde. Igennem de telefoniske samtaler får mødebookeren en indsigt i hvad kunden ønsker og forventer af mødet og af produktet, disse informationer kan gøre din forberedelse af mødet og dine salgsargumenter lettere og mere præcis. Det er derfor en stor værdi for dig at få den information fra mødebooking.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut